buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Plasseringen av Hamar stasjon

0
Publisert: 25.mar.2015 04:00
Oppdatert: 25.mar.2015 06:53

Jeg har lyst til å komme med et innspill i jernbanedebatten, og særlig rundt plasseringen av stasjonen. Allerede i dag er det kaos utenfor dette bygget når det kommer tog, særlig fra Oslo. En «orm» av passasjerer som snirkler seg over Strandgata og oppover i byen. Hvordan vil dette bli om 50 -100 år?

Setter man en passer i Vikingskipet og lar armen sirkle 4-5 kilometer ut får man med seg det meste både i byen og omegnen, inkludert Ridabu og Bekkelaget. Stasjonen bør ligge her oppå bakken. Da vil løsningen antagelig også tilfredsstille NVE, det vil være P-plasser til pendlere, og mye flott strandsone vil bli frigitt.

Det er snakk om å kunne gå til stasjonen. For hvem? Kun de som bor innenfor bygrensen? Har dessuten inntrykk av at de fleste som skal på toget blir kjørt til/hentet ved hovedinngangen i en allerede belastet Strandgate. En liten trikk eller elektrisk buss som pendler mellom bykjernen og «skipet» vil være en god løsning for de som er i sentrum. Skulle også tro at tilkobling til Rørosbanen vil være enklere fra Vikingskipet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat