buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Politikere som tør og vil
Et godt samarbeid.

Publisert: 22.sep.2015 04:00
Oppdatert: 22.sep.2015 08:32

I min rolle som prosjektsjef for utbygging av CC Stadion i 2011-2014 har jeg hatt mye kontakt med mange politikere i Hamar. Min erfaring er at vi har politikere som viser interesse, lytter og tar de beslutninger en utbygger er helt avhengig av, selv om det går mot kommunens egen administrasjon.

Det ble brukt mye tid og ressurser på utredning og planlegging av prosjektet, og vi knyttet til oss noen av de beste arkitekter og ingeniører. Etter hvert ble vi trygge på at våre valgte løsninger for CC Stadion ville oppfylle de mål og betingelser som kommunestyret hadde vedtatt i 2007.

Gjennom fire år hadde vi hyppig kontakt med kommunens administrasjon. I forbindelse med utvikling og planlegging av tidenes største byggeprosjekt i vår region er det naturligvis ulike syn på byggets utforming og funksjoner. I flere saker var kommunens planfaglige syn vanskelig å akseptere for oss.

Etter avtale med både tidligere og nåværende ordfører har vi derfor flere ganger invitert de folkevalgte. De møtte velvillig, lyttet, stilte spørsmål, vurderte og tok senere sine beslutninger i formannskap og kommunestyre.

I forbindelse med CC Stadion har vi sett politikere som tørr og vil ta selvstendige beslutninger, selv om de går på tvers av byråkratiet. Slik bør det være i en demokratisk styrt kommune.

I ettertid har jeg beklaget til ordføreren at vi måtte «belaste» partiene med slike saker, men han bemerket at politikere ønsket bredest mulig informasjon. Flere har også uttrykt tilfredshet med de politisk godkjente løsninger. Dette indikerer at prosessen har vært slik politikerne ønsker.

Vi har i mange anledninger omtalt våre politikere med rosende ord for deres medvirkning.

Takk til Hamars politikere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat