buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Reaksjoner på mobilbruk
Det kom mange reaksjoner da HA delte mitt debattinnlegg på Facebook.

Publisert: 08.okt.2019 14:46
Oppdatert: 08.okt.2019 14:46

Vedrørende mitt innlegg av 08. oktober under debatt, om Liv Ullmann vs mobil.

Høyst sannsynlig sitter det flere som ønsker å si noe om min reaksjon/tekst og det er mulig HA trykker noen av disse i en annen utgave.

Innlegget ble også fremhevet på HAs Facebook side, som genererte engasjement, og ga leserne en fin mulighet til å si sin mening umiddelbart om meg som person.

Jeg kommenterte tråden selv med følgende beklagelse over min reaksjon på kulturhuset, som var både irrasjonell og barnslig:

Setter man seg selv i gapestokken får man som fortjent. I innleggene her er jeg bl.a. frekk, eier ikke folkeskikk, har ikke selvinnsikt, må skamme meg og har «hodet i eget rumpehull».

Det lureste/beste jeg kunne ha gjort, var selvsagt å be om unnskyldning der og da. Beklageligvis er vi mennesker slik at vi ikke alltid handler rasjonelt i det øyeblikket man eksempelvis blir irettesatt, vi kan opptre barnslig og sutrete, da blir angrep det beste forsvar.

Altså i mitt tilfelle, bli irritert og sender et innlegg til avisen for å kritisere en ikke navngitt person. Jeg er enig i at dagens samfunn i stor grad blir forstyrret av utidig mobilbruk, og selvsagt burde jeg ha ventet med Facebook-oppdateringen.

Jeg har fått «hodet ut av eget rumpehull» (noe som for meg overgår min fantasi å få til), sett meg i speilet og beklager oppriktig.

Og til deg som jeg kalte «Narvestad», beklager.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat