23. okt
 
Ren desperasjon

Publisert: 23.jul.2017 20:59
Oppdatert: 23.jul.2017 21:04

Nå holder det nok på å tørne for Palestinakomiteen og deres liketenkende terrorvenner. I ren desperasjon skal de nå få utløp for sin motstand mot Israel, ved å leke blokadebrytere i Mjøskanten. Dette for at de ikke kommer til med sine forbryterske handlinger utenfor Gaza. Ikke vanskelig å forstå at lag som Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Kirkens nødhjelp og FN er troverdige informanter for disse.

Og selvfølgelig er Dagsavisen også et sikkert holdepunkt. Det som er tragisk, er at Hamar kommune er delaktig i denne barnslige leken til Palestinakomiteen. At Solveig Fiske deltar, forundrer meg ikke lenger. Disse organisasjonene har bevist tidligere at de gjerne ofrer de såkalte palestinernes arbeid og levebrød ved å boikotte deres arbeidsplasser, og oppfordre andre til å boikotte, bare de tror at de kan ramme Israel.

Hadde det vært et fnugg av troverdighet i disses medfølelse for araberne de påstår at de har, da hadde de støttet israelerne, som er de som virkelig hjelper alle araberne som vil ha deres hjelp, både i Midtøsten og også i verden ellers. Men dette har de vel ikke fått vite verken fra Hamas, Abbas eller nevnte organer. Israel eksporterer i dag gass til Jordan, hvor 70 prosent av befolkningen kalles palestinere, og det er planer om å sende gass til Egypt, og også til land i Europa.

Importen fra Israel til Norge økte med 29 prosent i fjor. Blant andre India, Kina og mange afrikanske land inngår nå avtaler med Israel. Så hva nytter det for stakkarene som fortvilet prøver å boikotte appelsiner fra arabernes produksjon i Israel da?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke