Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Revynummeret er allerede skrevet

Publisert: 10.sep.2019 14:04
Oppdatert: 10.sep.2019 14:13

Fint skal det væra. «Nye Norge» for folk flest. 16. august kom jeg i bil til Hamar; litt i tidsnød, ca. kl. 18.00 – og for parkering var jeg uheldig nok, noe stresset (som folk flest) til å prøve meg på Fuglsethtomta, alt nytt der for meg, med bom og dandert, ugjestmildt «skur» for automat – som jeg etter hvert fant.

Jeg skulle aldri passert bommen – for jeg skjønte snart at dette ikke var plassen for meg. Inni et høl i automaten – i skygge, mørkt som tusan, så jeg ikke tastenumrene, som sikkert var der – to yngre karer foran meg bannet og forsvant. Vilkårene – kun bruk av kort, var heller ikke å forstå de små minuttene jeg var inne på plassen. Og – det fins eldre folk enn meg, til og med. Ikke var det mulighet for stans i gata utenfor bommen, heller – for sjekk om vilkår, og advarsel om Penger (til de ansiktsløse..) så snart en var fanget. Bak bommen. Fem dager senere, en faktura på 70 kroner – hvorav 60 var fakturagebyr, selvsagt. Bilnummeret var registrert. Revynummeret er allerede skrevet.

PS: Sykehustrengende som må inn der, får en dårlig start.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke