buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Så fikk endelig regjeringa en seier

0
Publisert: 18.mar.2015 04:00
Oppdatert: 18.mar.2015 07:34

På arbeidsfolk sin bekostning! Nå er nok folk flest ganske fornøyd. Nå blir det flere midlertidige ansatte, lengre dager og mer søndags jobbing.

Dette vil først og fremst gå utover det uorganiserte arbeidslivet. Det er de som må stå med lua i handa. De fleste tariffavtaler har bestemmelser på lik linje med det som nå er foreslått endret. Men tariffavtalene har ikke regjeringa noen mulighet til å rasere.

Vi trenger ikke mer midlertidighet.

Bokmålsordbokens definisjon av ordet «midlertidig» er noe «som gjelder en kortere tid, foreløpig, provisorisk.» En midlertidig løsning, en provisorisk løsning, en nødløsning om du vil. Og for mange av oss har en midlertidig jobb vært nettopp det: En jobb man kan leve med en stund, men aldri en varig løsning. Det folk først og fremst trenger er langsiktig trygghet. Trygghet til å få betalt husleie, ha mat på bordet og en fast kontrakt å vise til banken når du trenger huslån. Ja, fast jobb er faktisk et krav fra bankens side for over hode å gi lån.

Derfor er det viktigere enn noen sinne og organisere seg slik at det kan innføres tariffavtaler i bedriftene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat