buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Jimmy Andersson .
 
Sannheten om Jimmy-saken
Folk flest kjenner historien rundt Jimmy Andersson som skulle bli norsk statsborger, men som ombestemte seg. Saken eksploderte i media 28. oktober og Jimmy ble hengt ut som løgner.

0
Publisert: 08.mar.2016 04:00
Oppdatert: 08.mar.2016 07:23

Men det er tydeligvis én person som ser behovet for å markere seg: Njål Berge bestemmer at Jimmy ikke skal spille. Dette til tross for at styreleder Geir Byberg uttaler at det ikke er snakk om et kontraktsbrudd fra Jimmy Andersson og at klubben ikke kommer til å avbryte kontrakten, og at saken behandles som disiplinærsak.

Til tross for styreleders uttalelser fortsetter Njåls kamp mot Jimmy, blant annet i et møte med ham 5. november hvor Berge tilbyr Jimmy en avslutningskamp mot TPS, motta blomster og heder. Jimmy takker nei, og får da til svar at han ikke bør lese sosiale medier. Berge uttalte at Jimmy ikke er ønsket i laget, det er bare tre-fire spillere som vil ha ham med og fansen har vendt ham ryggen.

Det skal her bemerkes at Berge ikke på noe som helst tidspunkt var en del av klubbens sportsutvalg, heller ikke i den administrative ledelse/styret. Men Berge påberopte seg å være den som styrte både trenere, spillere og ikke minst media ved HA.

Alle vil at Jimmy skal få konkurrere på like vilkår om en av de syv utlendingsplassene, trenere, spillere og ikke minst supporterne. Hva skjer?

I Rinkside 10. januar blir Njål intervjuet. Han uttaler at vi må ha Jimmy på tribunen som 8. utlending. Hvis ikke mister klubben sitt gode navn og rykte. Videre gir han alle de andre utlendingene Carte blanche til å spille uansett hva de presterer. Samtidig skryter han Jimmy opp i skyene. Til å være en person som etter eget utsagn ikke har noe med saken å gjøre, engasjerer han seg noe helt utrolig.

Det siste er at han tok hele spillergruppen som gisler. Utad leser man at Sjur Rakstad-Larsen åpnet for å la Andersson spille hvis spillergruppen ønsket det. Man tror nesten ikke det som står på trykk. Sjur presses til å la spillergruppen ha en avstemming om Jimmy skal få spille. Hvor naiv kan man bli? Hvis du spør sju utlendinger om de vil ha inn en 8. utlending, gir jo svaret seg selv. Njål og Sjur dytter spillergruppen foran seg så de selv ikke skal kunne bli kritisert på den mest idiotiske avgjørelsen klubben har gjort i sin levetid.

De vil splitte spillergruppa, lage intern uro og mistillit, la Jimmys kollegaer dolke ham i ryggen for å slippe å fremstå som inkompetente personer selv. En utrolig feig, uprofesjonell handling.

Dette er og blir en personalsak og skulle vært håndtert etter de retningslinjene. Kaptein Christian Larrivèe skulle avslått å håndtere den i spillergruppen, de har ikke noe med dette å gjøre. Hvilken annen arbeidsplass har man håndsopprekking i personalsaker? Andersson har opptrådt profesjonelt. Han har ikke kritisert noen, heller ikke Njål Berge.

Det er tydelig at Berge ikke tåler kritikk på egne avgjørelser. Men Berge, du er gjennomskuet, trekk deg tilbake og la trenere og spillere få lov til å gjøre den jobben de er satt til uten innblanding fra deg! Fortsett med det du er god på, jobb dugnad, med å skaffe markedsinntekter! Klubben skal drives etter demokratiske prinsipper, ikke av deg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat