buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Selvsagt skjer det noe på Ilseng

Publisert: 03.okt.2016 09:08
Oppdatert: 03.okt.2016 10:14

Vi har fått en ny giv på Ilseng. Stadig flere tar nå turen nordover til Farmenkoia, hvor Turistforeningen har laget til bålplass med rikelig ved, bord og benker ute. Det er blitt en ideell rasteplass for de fleste. Med Idrettsparken som utgangspunkt er det en tur på en kilometer en vei langs Ilsengstiene hvor det er oppsatt tydelige skilter.

Mange går også oppover langs Svartelva på sør-øst siden av tettbebyggelsen med broen over elva som utgangspunkt. Også her er det bålplass med bord og benker og mye tørr, opphogd ved.

Etter en slik tur passer det bra å stoppe ved Ilseng Samfunnshus. Kommer en på ettermiddagen kan en ofte få kjøpt en velsmakende middag for en «hundrings». Når en så kommer hjem, slipper en oppvasken og kan slappe av etter en god dag.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat