23. okt
 
Ship on Gaza til Ship on Mjøsa

Publisert: 12.jul.2017 11:14
Oppdatert: 12.jul.2017 11:17

Notis i HA den 6. juli, angående markering i Hamar den 26. august.

Det er bra at det settes fokus på innbyggerne i Gaza med tanke på hjelpe dem. Men de umenneskelige forhold de lever under er på grunn av vanstyret til Hamas som regjerer der!

Derfor blir det feil når Vennskapsbyforeningen Hamar-Khan Younis, Ship to Gaza, Palestinakomiteen med flere har fokus på blokaden sjøveien til Gaza. Terrororganisasjonen Hamas har som sitt klart uttalte mål å slette Israel fra kartet. Hamas er ikke alene om dette, Iran og mange andre står bak og forsyner Hamas og Hezbullah og andre med våpen. Derfor har Israel helt lovlig innført en blokade av sjøveien for å hindre terrororganisasjonene i å bli forsynt med våpen og materialer den veien, materialer som kan brukes blant annet til å bygge tunneler inn i Israel.

Imidlertid kommer det hundrevis av lastebiler med forsyninger fra Israel til Gaza hver dag. Mat, medisiner, klær og så å si alle slags varer.

Ship to Gaza, Palestinakomiteen og andre kan når som helst sende hjelp til Gaza gjennom Israel. Derfor er det ikke troverdig når de på død og liv vil ha forsyningene inn sjøveien. Da må det være en annen agenda som ligger bak!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke