23. okt
 
Sikter høyt
Nei, jeg har ikke tenkt å sikte lavt!

Publisert: 15.jul.2019 20:24
Oppdatert: 15.jul.2019 21:13

Opposisjonspartiene i Stange har et mål, å bytte ut Arbeiderpartiet. De avslutter et felles innlegg med et sitat fra Michelle Obama: «When they go low, we go high».

Hva??? Så frekt! Med hvilken rett har en gjeng opposisjonspolitikere rett til å definere mitt og mine arbeiderpartikollegaers engasjement for å gå inn som kommunepolitiker i Stange som at vi ønsker et «lavmål»? Selv går jeg inn med tid, vilje og engasjement fordi jeg ønsker å gjøre en god dugnadsjobb for lokalsamfunnet, med høye mål om å alltid gjøre kommunen til et bedre sted å bo i, basert på de verdier jeg tror på- nemlig fellesskapsløsningene. Å ønske å bygge et samfunn basert på trygghet, tillit, rettferdig fordeling og likeverd kan aldri, ALDRI være å sikte lavt.

Grete Solli,

Listekandidat Stange Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke