buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Skal vi si at nok er nok?

Publisert: 04.jan.2017 23:34
Oppdatert: 04.jan.2017 23:36

«Ikke så viktig med de eldre».

Under denne overskriften tar Oddbjørn Kleppen 30. desember et oppgjør med Nav, Sparebanken Hedmark og Løten kommune, der han påpeker deres uverdige behandling av de eldre i økonomiske forhold.

Den menneskelige kontakt over skranken erstattes med email, kredittkort og minibank. Innlegget til Oddbjørn er saklig, for det kommer fra en som har brukt de elektroniske hjelpemidlene i sitt yrke fra starten av. I dag, i sitt 76. år, vedgår han at han har problemer med å følge med. For det skjer endringer hele tiden, nye apparater og forordninger tas i bruk, og jo eldre man blir, jo lenger tar det å lære å bruke det nye.

Skal vi bøye hodet og si «ja, dette er vel utviklinga», eller skal vi sette foten ned og si «nok er nok»? Jeg foreslår at vi møtes førstkommende mandag eller torsdag, kl. 18.30 i biblioteket og drøfte saken.

Løten

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat