buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
«Skarpe fronter»

Publisert: 17.feb.2017 15:03
Oppdatert: 17.feb.2017 15:20

Jeg vet det vakte både forundring og irritasjon hos mange som er sterkt berørt av den pågående skolestruktursaken, da HA onsdag 15 feb. hadde en større dekning fra Ottestad hvor FAU leder ved Ottestad Ungdomsskole, Tore Kjetil Stårvik i sterke ordelag tilkjennega deres syn på skolestruktursaken.

For det første representerer Ottestad mindretallet av kommunens innbyggere. Om den store tilveksten av innbyggere vil komme i det området i fremtiden, kan det vel stilles spørsmål om. Både kommunikasjonsmessig og fremtidige arbeidsmarkeder peker vel mer i retning av økt bosetting i Stange – sør. Ser en på de kommunale investeringer i infrastruktur de senere år, tror jeg heller ikke Ottestad har grunn til å klage sammenlignet med andre deler av kommunen. Flertallet av skattebetalerne i Stange Kommune bor fortsatt andre steder enn Ottestad.

Nå ble det nå engang slik at Ottestad dessverre ble holdt utenfor skolestruktursaken. Om det var et bevisst trekk fra kommunens side eller ikke, skal være usagt. Men å gå ut med den type vinkling av en sak som i dette tilfelle Ottestad Ungdomsskole ikke er part i, er uheldig.

Personlig synes jeg det hadde vært fornuftig at Ottestad var med i skolestruktursaken. Spesielt hvis FAU ved Ottestad Ungdomsskole mener skolestruktursaken vil være ødeleggende for det antydede behov for barneskoleplasser i Ottestad.

Hvis behovet for skoleplasser er som antydet, er jo et alternativ, som det nå foreslås å gjøre med andre skoler i kommunen, å kjøre elever til skoler hvor det er overkapasitet. Kanskje blir det et tema når Ottestad skolekrets skal under «lupen»?

Forelder

Bygdelista

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat