23. okt
 
Snart uframkommelig på Jessnes
Vegvedlikehold

Publisert: 18.jul.2016 04:00
Oppdatert: 18.jul.2016 08:40

Fra øvre Jesnes til tidligere Lillesveen har vi lidelsen av å være begunstiget med grusveg. Trafikkmessig kan en vel si at beboere langs vegstrekningen ikke blir forstyrret av for mye trafikk og heller ikke av turister.

Årsaken er ganske enkel å forklare ved at vegen snart er uframkommelig grunnet hull i vegbanen.

En skulle tro at vegvesenet hadde midler til å bruke masse som binder seg bedre, i stedet for å bruke masse som nærmest ser ut til å være halvblandet med matjord. Når det gjelder strekningen fra tidligere Lillesveen og fram til undergangen under E-6 så har vel den vært asfaltert en gang på forrige århundre. Her ble de verste hullene preparert en gang i fjord, men nå er den like forfallen med hull. Her tror jeg det ikke nytter med noe annet enn «amalgam» dersom strekning ikke blir begunstiget med et nytt asfaltdekke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke