buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Statsministeren som politisk diktator

Publisert: 06.feb.2017 16:49
Oppdatert: 06.feb.2017 16:49

I NRK-TVs «Politisk kvarter» 27. januar framsto statsminister Erna Solberg (H) som en fullblods politisk diktator i sin diskusjon med Arbeiderpartiets (Ap) leder Jonas Gahr Støre. Hennes påstand var at Ap ikke er moderne når partiet vil unnlate å bruke tvang mot kommuner som motsetter seg sammenslåing med andre.

Hun snakket som en mitraljøse, både på inn- og utpust, om hvor viktig det er at hun, regjeringen og flertallet på Stortinget bruker makt mot gjenstridige kommuner. Hun nærmest hånet Ap og Jonas Gahr Støre for standpunktet om frivillighet og respekt for lokaldemokratiet.

Støre presiserte Aps standpunkt i partiets program om respekt for lokaldemokratiet. Samtidig lovte han at om det ble rødgrønn regjering til høsten så ville de kommuner som blir tvangssammensluttet av regjeringen Solberg med støtte i Stortinget av KrF og V, få en angrefrist og adgang til å oppløse tvangsekteskapet om de ønsker det. Det vi så i «Politisk kvarter» denne morgen var den gamle «Jern-Erna» med en diktators preg mot et Ap og Jonas Gahr Støre som viste respekt for grasrotas lokaldemokrati og de lokale valg i kommunereformen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat