buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Stor takk til kommunestyret

Publisert: 23.des.2016 13:04
Oppdatert: 23.des.2016 13:14

Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar vil rette en stor takk til kommunestyret for det historiske vedtaket som ble fattet 21. desember. Vedtaket innebærer at kommunestyret ser det samme som Riksantikvaren og mange tusen underskrivere: Hamars unike beliggenhet ned mot Mjøsa må bevares, og byen med sin kvartalsstruktur må ikke gjemmes bak en bro eller kulvert. Da må man gjøre som kommunestyret nå har gjort, velge et annet alternativ som også medfører at den gamle byen kan åpne seg ned mot Mjøsa.

Nå er det opp til de sentrale politikere å lytte til Hamars folkevalgte. Med et endelig resultat hvor 38 av 39 representanter stemte for Øst, som samtidig betyr ja til en jernbanefri strandsone, har kommunestyret sendt et kraftig signal til de som skal foreta den endelige beslutningen.

Vi håper på det beste – en jernbanefri strandsone i Hamar i fremtiden.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat