buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
«Store, stygge ulven»
Valget i USA

Publisert: 27.mai.2016 04:00
Oppdatert: 27.mai.2016 10:22

Blir til stadighet litt satt ut av norske sosialist mediers meninger om valget i USA og deres kandidater. De koker suppe på gud og hvermanns uttalelser og deres meninger, og den «store, stygge ulven» er Donald Trump.

Dette minner meg sterkt om valgkampene til Ronald Reagan på 1980-tallet. Han satt som president i to perioder og er av amerikanerne selv rangert som USAs tredje beste president. I hans valgkamper var norske medier nesten like negative. «Cowboyen og skuespilleren fra California». Mannen som «rustet i hjel» Sovjet, og var en av årsaken til Sovjets fall og Berlinmurens fall.

Som en politiker i Hamar sa en gang, «Jeg er med på alt jeg, bare ingen private tjener penger på det». Er det derfor norske medier er så negative til Donald Trump? Han har da vitterlig en også tjent noen kroner, eller rettere sagt noen dollar. Er det nettopp det som er ankepunktet? Eller har «alle» nordmenn så greie på amerikansk politikk, deres holdninger og meninger, at de så absolutt er menings berettiget og sitter på den hele og fulle sannhet?

Kanskje vi heller burde ha litt mer tiltro til våre «amerikanske venner», deres valg og at det faktisk er andre levesett enn vår naive og snillistiske verden. Personlig vil jeg ikke bli overrasket om den neste amerikanske presidenten heter Donald Trump.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat