buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Svar på fire klimaspørsmål

0
Publisert: 30.des.2015 04:00
Oppdatert: 30.des.2015 03:59

Kjersti Fougner Rustad stilte i HA Debatt 18. desember fire spørsmål vedrørende klima som hun mener ikke er berørt i klimadiskusjonen. Spørsmålene passer til en som er tro mot teoriene til FNs Klimapanel, men jeg tror nok at disse vil få så store problemer med det, så de står nok over.

Når det gjelder solas påvirkning av klimaet så er den helt avgjørende, sammen med havet, som faktisk utgjør 76 prosent av jordas overflate. FNs Klimapanel/IPCCs modeller bygger stort sett på CO2, sola er helt fraværende. Derfor må IPCC til stadighet endre på sine modeller da de etterhvert ikke stemmer med observasjonene i naturen.

All CO2 som strømmer til atmosfæren ved vulkanutbrudd er heller ikke interessant. Store mengder CO2 som strømmer ut fra aktive vulkaner verden rundt, døgnet rundt, viser seg å ikke ha noen innvirkning på temperaturen. Eyjafjallajøkuls utbrudd på Island i 2010 slapp ut ca 150.000 tonn CO2 hver dag. Mer enn det menneskeskapte CO2 som slippes ut i Norge hver dag. Mennesket puster ut ca 1,5 kilo CO2 i døgnet.

Temperaturmålinger fra satellitt viser en trend fra 1979 – 2015 som tilsvarer 1,2 grader C på 100 år. Dette er godt under målet som Paris-konferansen satte. Politikerne kan glede seg over at klimatiltakene har virket, før de er satt i verk. Flyseteavgiften, på vitenskapelige grunnlag, kan dermed også avlyses.

Hvorfor er det kull på Svalbard og hvorfor heter øya Grønland? Gode spørsmål som også gir klimaalarmistene søvnproblemer. Jordas hellingsvinkel er i dag ca 24 grader. Den har altså endret seg, noe som også gir klimaendringer på sikt.

Når man leser hva FNs klimasjef sa til The Guardian kan man lure på hvorfor den norske regjering holder på å kaste milliarder av klimakroner ut gjennom vinduet?

Hun sa i The Guardian i november: «Det dreier seg ikke om klima, men om å destruere kapitalismen som har rådet i 150 år. For første gang innen et tidsrom skape en ny verdensordning». Ikke et ord om vitenskap eller CO2 altså. Som gammel kommunist mener også jeg at verden må endres, men den endres ikke ved hjelp av klimabløff.

klimarealist

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat