buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Takk for meg, Smebye og folkeaksjonen

0
Publisert: 10.sep.2016 04:00
Oppdatert: 10.sep.2016 09:54

Varsellampene ringte da «Folkeaksjonen for en jernbanefri strandsone» og andre aktører gikk ut og anklaget Jernbaneverket for å jobbe med en skjult agenda. Som om i saken om jernbane i Hamar så skulle altså en statlig etat kaste all faglig integritet til side og la seg styre av skulte krefter. Siden jeg selv også ønsker jernbanen vekk fra strandsonen lot jeg det passere, på kontoen for overengasjement. Men når Geir Bjørnar Smebye nå går ut og krever at Jernbaneverket navngir de ansatte som foreslo en vestlig løsning kjenner jeg at jeg blir rett og slett kvalm.

Jernbaneverket har blitt bedt om å uttale seg som fagetat i denne saken, noe de har gjort. Hvem som sa hva internt i etaten er totalt irrelevant, det er Jernbaneverkets konklusjon som er det som betyr noe.

Når Smebye fortsetter i det konspiratoriske sporet og krever at Jernbaneverket selv utleverer sine egne ansatte som syndebukker i jernbanedebatten er det nok for meg. Smebye innleder ofte argumentene sine med at han har 6.000 underskrifter i ryggen.

Sorry Smeby nå har du 5.999 underskrifter i ryggen. For dette useriøse her gidder jeg ikke stille meg bak lenger.

Vestre Hamar Arbeiderlag

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat