buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Takk til bibliotekarene

0
Publisert: 22.apr.2015 04:00
Oppdatert: 22.apr.2015 07:16

23. april markeres verdens bokdag. Jeg vil benytte anledningen til å sende en takk til alle bibliotekarer rundt omkring i fylket vårt. Vi politikere i kommuner og fylkeskommune har nok mye å gå på, både når det gjelder å gi bibliotekene den oppmerksomheten de fortjener og når det kommer til å prioritere bibliotekene i trange offentlige budsjetter.

Til tross for dette klarer dyktige bibliotekarer, andre bibliotekansatte og frivillige å sørge for at både folkebibliotek og skolebibliotek fungerer som møteplasser, som arena for inkludering, læring, kunnskap, debatt og demokrati. Gratis, tilgjengelig og åpent for alle.

På verdens bokdag er det på sin plass å vise at vi setter pris på de som vier både yrkesliv og fritid til formidling av det skrevne ord, både i tradisjonelt bokformat og på nye plattformer.

Så kan vi alle prøve å legge oss den oppmerksomheten på minnet fram til høstens budsjettforhandlinger i kommuner og fylke.

Fylkesråd kultur i Hedmark (Ap)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat