buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 
Tap av sau på utmarksbeite

Publisert: 06.jul.2017 10:40
Oppdatert: 06.jul.2017 10:40

I et innlegg om problemet med ulv som dreper mange sauer i Hedmark kommer Stein W. Bie inn på problemet med at mange ulver vil komme inn fra Sverige selv om vi minimerer bestanden på vår side av grensen.

Det er likevel beroligende at Naturvernforbundet i Hedmark ser nøkternt på problemstillingen og er positive til uttak av skadedyr. Naturvernforbundet i Hedmark skal også ha ros for sitt bidrag til forsøk med gjeterhunder som er effektive i flere land i Europa. Det lyktes dessverre ikke her fordi drivemåten er så forskjellig.

Når ulike sakkyndige har forskjellige syn på hvordan problemet med skadeulv kan løses, er vel eneste måten å prøve de ut og ikke bare diskutere. Byråkratiske avgjørelser må ikke være til hindring for gjennomføringen.

Furnes

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat