buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tenk om ...

0
Publisert: 28.apr.2016 04:00
Oppdatert: 28.apr.2016 04:00

Åge Aleksandersen har gitt ut en ny sangvideo med tittel «Tenk om». Den omhandler båtmigrantene i Middelhavet og er vanskelig å ikke bli emosjonelt berørt av, noe som selvsagt også er formålet med tankespinnet «Tenk om».

Men Åge Aleksandersens tankespinn kan også inspirere til eget tankespinn.

Tenk om…IS kontrollerte store deler av Libya og blant annet kontrollerte menneskesmuglertrafikken over Middelhavet til Europa

Tenk om…800.000 migranter var klare i Libya til å ta seg ulovlig til Europa.

Tenk om…disse ikke var personlig forfulgt for tro eller politisk overbevisning i flyktningekonvensjonens forstand, men bare var på jakt etter et bedre liv enn det de islamske såkalte «failed states» kan gi dem.

Tenk om…disse menneskene ikke hadde noe forhold til demokrati og ytringsfrihet og til våre grunnleggende europeiske liberale frihetsverdier.

Tenk om…disse hadde få, eller ingen, forutsetninger for å bidra til verdiskapingen i våre kompetansebaserte samfunn, men at de tvert om ble en tung, og stadig tyngre, bør å bære for resten av oss.

Tenk om…disse egentlig ikke var så interesserte i å bli integrerte i våre samfunn, men heller ville fortsette med sine tradisjonelle klansbaserte levesett i parallellsamfunn, slik virkeligheten er i europeiske storbyer i dag.

Tenk om…det var en inntil visshet grensende sannsynlighet for at IS passet på å sende sine folk under migrant-dekket til Europa med ordre om å utføre terrorangrep, eller danne (sovende) celler med samme formål.

Tenk om… dette var virkeligheten?

Tenk om…det egentlig fremdeles var slik som tråden går gjennom hele vår europeiske historie, at islam opp gjennom århundrene har ønsket å ta over Europa, og at islam har stått med sine hærer ved Europas grenser flere ganger, men er blitt slått tilbake.

Tenk om… det egentlig var det samme som var i ferd med å skje nå, bare at det denne gangen ikke skjedde med hærer, men med terror og demografi.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat