21. jun
Oslo 20160217. Statsråd Sylvi Listhaug svarer for seg i Stortingets muntlige spørretime. Trine Skei Grande (t.h) følger godt med. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Original bildetekst:
 
Terroristvenner

Publisert: 13.mar.2018 14:08
Oppdatert: 13.mar.2018 14:47

Sylvi Listhaug vet å få oppmerksomhet. Nå har hun ertet på seg både opposisjon og regjeringskolleger etter at hun i et Facebook-innlegg klaget over at Ap angivelig er mer opptatt av terroristers rettigheter enn av nordmenns sikkerhet. Kan vel kanskje minne om at Listhaug sjøl sitter i ei regjering som behandler regimene i Tyrkia, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater som «venner og allierte». Alle disse tre regimene har beviselig gitt økonomisk og materiell støtte til IS og andre jihadistgrupper. Og de er gode kunder for norsk våpenindustri. Det er fristende å si at Listhaug er mer opptatt av norske våpenprodusenters fortjeneste enn av å bekjempe terror. Men det skal i rettferdighetens navn sies at det gjelder langt flere norske politikere enn bare henne.

Rødt-medlem

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.