23. okt
 
Høyhus til Furuberget

Publisert: 24.apr.2018 16:41
Oppdatert: 24.apr.2018 16:48

Det kan til tider være vanskelig å fatte logikken hos de som mener det er fornuftig å legge et høyhus helt fremst som skjemmer utsikten utover Mjøsa i alle henseender. Det er fullstendig malplassert. Legg det på toppen av Furuberget med utsikt til alle himmelretninger og la alle på bakkenivå nyte mjøsutsikten plettfri og ren. Det vil være det eneste fornuftige og i hvert fall ingen forringelse for hotellet. Det vil jo bare øke utsiktkvaliteten i og med at da blir enda større deler av Mjøsa synlig for hotellgjestene og helhetsbildet enda mer fullkomment.

Og skulle tilstander som Storofsen inntre på nytt, noe vi jo ikke har garantier for ikke kan skje, snarere tvert om slik klimautviklingen går, vil det stå der uberørt og intakt. Så stopp alle destruktive høyhusplaner på Tjuvholmen og flytt det til Furuberget. Buchardt greier seg uansett. Ha en strålende dag!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke