buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tilrettelegging for bosetting

Publisert: 14.mar.2017 22:04
Oppdatert: 14.mar.2017 22:36

I lørdagens HA er igjen arbeiderlagsleder Helmik Slora Kristiansen frempå. Denne gang med tanker om laber byggeaktivitet i små skolekretser. Noe negativt skal han jo ta tak i når han tapte kampen om nedleggelser av barneskoler.

Men han tar også tak i en annen viktig realitet når han utroper Ottestad til vinner i antall etablerte boenheter i perioden 2006- 2016. Det er at Stange kommune i altfor mange år har hatt et for stort fokus på utbygging i Ottestad området.

Hva er det egentlig arbeiderlagslederen ønsker å oppnå? Hvem retter han budskapet til? Er det kritikk til sine egne i kommunestyret fordi det er gjort feilprioriteringer i bosettingsmønsteret, eller er det god gammeldags «drittslenging» fordi det gikk som det gikk i «skolestruktursaken».

Det er få områder i Stange kommune som kan vise til lignende vekst som Ottestad. Så kan man spørre seg om hvorfor det ble slik. En ting er rimelig sikkert. Hvis de som i hundre år har sittet ved roret i Stange kommune hadde sett hvilke utviklingspotensialer det er i andre deler av kommunen, ville kanskje fordelingen av investeringer ha vært noe annerledes.

Det er det vi skal ta tak i nå framover. Jeg vet skolestrukturdebatten har fått noen hver til å «våkne opp» fra dvalen. Skjorteermer i alle grender fra Stange – sør til Vallset, Romedal, Åsbygda og Ilseng er brettet opp.

Stange kommune, med ditt parti i posisjon, står foran en revolusjon det skal bli skrevet om i historiebøkene. Det gjelder utviklingen av andre bosettingsområder i kommunen, Ottestad ikke medregnet denne gang.

«La bygdene leve». Det er kommunevalg om 2 år.

Bygdelista i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat