buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tomme lokaler i Hamar sentrum

Publisert: 06.jul.2015 04:00
Oppdatert: 06.jul.2015 08:38

Butikkene i Hamar sentrum blir færre og færre, og ledige lokaler blir mer og mer vanlig i gatebildet. Folk lokkes til kjøpesentrene med gratis parkering og alt på et sted.

Hva med oss som ønsker å handle i byen vår? Stadig stigende priser på parkering og flere gater og parkeringsplasser er avgiftsbelagte og kronene ruller inn i kommunekassa.

Men øker virkelig inntektene på parkering i forhold til at vi har tomme butikk lokaler? Og hva med alle de forretningsdrivende i sentrum som skal overleve ved at vi fortsatt ønsker å handle her og oppleve byen og sentrum? Jeg har spurt flere godt voksne og tidligere politikere, og alle etterlyser en form for kunde vennlighet som gjør at vi velger å parkere og handle i sentrum.

Flere steder i byen vår finner vi eksempler på første parkeringstimen er fri og så betale. Ville det ikke være hvert forsøket for å øke handelen i byen vår å innføre dette over hele byen? Det er viktig for byen vår å gjøre noe ekstra for de forretningsdrivende og gi dem muligheter og økonomisk grunnlag for å fortsette og at vi får nyetableringer.

Flere store aktører gir opp og forsvinner fra gatebildet. Til og med de aller beste lokalene i Strandgata og Gågata tømmes, og nå sist Teksnes skobutikk.

La sentrum leve og skap liv og røre og la kronene fortsatt rulle inn i kommunekassa, og at sentrum fortsatt består og vi slipper å se mange tomme lokaler.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat