23. okt
 
Tommelen opp for Røde Kors

Publisert: 14.jun.2018 15:30
Oppdatert: 14.jun.2018 15:35

Røde Kors viser medmenneskelighet i praksis. Det skjer ved at de setter i gang prosjektet «Ingen skal dø alene «. Her etterlyses frivillige som kan sitte ved sengen til døende personer for å gi trygghet i livets siste fase.

Les også.: -Ingen skal dø alene.

De fleste av oss har opplevd dette, å følge en kjær og elsket person på veg mot døden. Vi vet hvor mye det betyr å få gjort denne tiden så verdig og god som mulig.

Ikke alle har nære pårørende, noen er bosatt langt unna, og pårørende trenger også avlastning når denne perioden strekker ut i tid. Derfor er dette tiltaket så kjærkomment. Det viser at fortsatt finnes nestekjærlighet, samfunnsansvar og omtanke.

Stor takk til Røde Kors for dette tiltaket, og ikke minst går varm takk til de som engasjerer seg og gir døende en hånd å holde i. Dette bidrar til et varmere samfunn.

Ringsaker Pensjonistparti er full av respekt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke