buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Trakassering og overgrep mot kvinner
Migrasjonsbølgen.

Publisert: 19.jan.2016 04:00
Oppdatert: 19.jan.2016 10:53

I disse dager er media fulle av historier om voldtekter og overgrep, utført av mennesker i den store migrasjonsbølgen.

Overgrepene i Köln i Tyskland, startet rabalderet. Anmeldelsene er nå passert over 650. Noe av det samme foregikk i Hamburg også. Da dette kom fram, så viste det seg at den samme trakasseringa hadde foregått i Stockholm, Malmø og Karlstad også. Utført av migranter, og som ble dysset ned innad i politiet, for ikke å gi SD (Sverige Demokratene) vann på mølla. Vi må bare ikke være så naive, at vi ikke tror at dette vil eller kan skje i Norge.

Så kan man spørre seg om det er riktig å dysse ned slike saker? Personlig er jeg av den oppfatning, at all hemmeligholdelse rundt slike saker, er å utsette nye grupper for fare, ved å ikke opplyse dem om risikoen for å bli utsatt for trakassering og voldtekt.

Om vi går inn på statistikk i Norge, så ser vi at disse menneskene er sterkt overrepresentert i voldtekter, trakassering, tyveri, ran og narkotika forbrytelser. Noe vi har nok av fra før, om vi ikke også skal importere flere potensielle tilfeller. Veldig mange av dem som kommer hit har gjerne med seg svært kostbar «bagasje» for samfunnet.

Dette bør være en meget god grunn til å stramme inn regelverket, innen asyl og flyktning politikken, og heller vri det over til hjelp i nærområdene og arbeids innvandring til Norge.

Naivitet og snillisme, kan bli veldig kostbart, for enkelt mennesker og samfunnet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat