buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Barnehage: Vil legge til rette for to barnehageopptak i året.
 
Trenger å endre barnehageopptaket

0
Publisert: 17.aug.2015 04:00
Oppdatert: 17.aug.2015 07:31

Den familiekjære stangsokningen ønsker barnehagplass når han/hun trenger det, enten barnet er født før eller etter 1. september.

Vi i Stange KrF vil legge til rette for to barnehageopptak i året. Stange kommune er ikke i økonomisk stand til å bygge nye barnehager, derfor er vi nødt for å ty til private tilbydere, og for oss i Stange KRF er ikke det negativt, men derimot positivt. Vi har de private barnehagene å takke for at barnehageløftet ble en gjennomført. Stange kommune har i dag god dekning av private barnehager og de gjør en god jobb. Vi må fri til de som har kapasitet til å ta inn flere barn slik at vi bår bukt med ventelistene og for å kunne gjennomføre endringen til to barnehageopptak. Uten et slikt samarbeid blir det vanskelig.

Stange KrF vil fortsatt jobbe for at Stange kommune blir en attraktiv og populær kommune å flytte til og bo i. Derfor trenger vi en endring på barnehagopptaket.

1.kandidat Stange KrF

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat