23. okt
 
Trenger vi omsorgskomiteen?

Publisert: 06.nov.2017 13:55
Oppdatert: 06.nov.2017 13:55

Ringsaker kommune kommer på 380. og 321. plass når det gjelder helse og omsorg, av Norges 428 kommuner. I vår nabokommune Lillehammer, er det opprettet ett innsatsteam som overtar oppfølgingen i hjemmet, etter utskrivingen fra sykehuset. Dette teamet består av saksbehandler, ergoterapeut, sykepleier og 1 ½ fysioterapi- stilling. Teamet er inne med oppfølging daglig i inntil fire uker, og kan rekvirere mer hjelp om nødvendig. Dette frigjør sykehjemsplasser. Etter snaue tre års drift har dette teamet hatt oppfølging av 300 pasienter. Er dette en tankevekker for omsorgskomiteen i Ringsaker? Hvilket mandat har dere fått? Søndag 29. oktober var det strømbrudd i Ringsaker. Ringsaker kommune mener tydeligvis at det ikke er behov for aggregat verken på Ringsaker bo eller Moelv bo. Begge steder var mørklagte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke