buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Trist at flere får spiseforstyrrelser
Prestasjonspress.

Publisert: 09.feb.2016 04:00
Oppdatert: 09.feb.2016 09:15

Flere og flere ungdommer sliter med seg selv, kroppspress, gruppepress også videre. Er dette noen av grunnene til at flere får spiseforstyrrelser?

Les også Press gir fysiske eller psykiske problemer

Det er trist å se at flere får spiseforstyrrelser fordi de sliter med seg selv og andre ting. Kroppspress er kanskje en av de mest kjente grunnene til at flere får det. Dette angår nok de fleste ungdommer, fordi kanskje noen jenter/gutter på skolen sier noe til dem som ikke er greit, som får dem til å tenke at de er for feite eller stygge, når man egentlig er helt perfekte fordi de er seg selv.

Dette er en liten tanke til dere der ute, at hvis noen ikke liker deg for den du er på innsiden, så er de ikke verdt det. Innsiden er den som teller, ikke utsiden.

Noen tenker kanskje at de bare skal bli bitte litt tynnere, men senere kan man miste kontrollen fordi man har blitt for opptatt av å bli tynnere, og da har sykdommen tatt over.

Dette er trist, fordi når sykdommen tar over, er man kanskje ikke seg selv lenger. Man får flere sinneutbrudd og sinneutbruddene kan gå utover andre. De fleste som har spiseforstyrrelser innrømmer det ikke, eller innser det ikke.

Mange ungdommer føler seg ikke bra nok, redd for å ikke bli akseptert for den de er. Kroppspress gjør noe med dem. De vil bli tynnere, men så kan det gå feil vei.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat