buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tusen takk for tilliten
By- og bygdelista i Hamar.

Publisert: 17.sep.2015 04:00
Oppdatert: 17.sep.2015 12:21

By-og bygdelista på Hamar har gjort sitt nest beste valg noensinne, og vi har skrevet lokalpolitisk norgeshistorie. Eller mer korrekt; velgerne på Hamar har skrevet lokalpolitisk historie gjennom måten de har stemt på. Historien og posisjonen til BBL i Hamar er helt unik i norsk sammenheng.

By- og bygdelista er et rent dugnadsprosjekt. Vi er startet og drevet av folk som ønsker å gjøre en lokalpolitisk innsats for og i Hamar, uten å måtte ta hensyn til hva et sentralt parti måtte mene.

BBL gjør alt selv. Vi utvikler politikken selv, lager materiellet vårt selv, distribuerer det selv. Vi har ikke en eneste rose eller kulepenn. Det kommer ingen sentrale politikere fra Oslo for å fylle spalteplassene for oss. Hvert valg må vi ha 300 underskrifter for å stille til valg, vi får halvparten av den økonomiske støtten lokallag tilhørende nasjonale partier har, og vi får ikke delta på skolevalg. De «demokratiske spilleregler» er skreddersydd for at det skal være færrest mulig lokale lister.

Når By- og bygdelista likevel lever i beste velgående er det fordi tusenvis av velgere støtter oss. Og de gjør det av en eneste grunn, de tror på BBL. Både at vi har verdier og et program som er til beste for Hamar og at vi har folk som greier å få til noe i praksis. Jo flere valg vi deltar i, jo større muligheter har folk til å sjekke om vi bare snakker eller om vi også leverer. Vi synes «Nye Hamar» er et godt svar i så måte.

Kjernen i et hvert demokrati er at ulike meninger drøftes i åpenhet, og at alle som vil kan delta i debattene. Det gjelder også etter at valgdagen er over. Derfor har vi valgt å ha full åpenhet også om de forhandlingene vi nå har for å få et styringsdyktig flertall. Det er slutt på at politikken skjer på bakrommet. Fra nå er det åpenhet, innsyn og medbestemmelse som gjelder.

Takk for alle hyggelige samtaler. Takk for all støtte. Vi skal gjøre vårt beste for å bringe Hamar videre.

Lørdag kl 13.00 deler vi ut bløtkake på Triangelen og Vik matsenter. Vi skulle gjerne delt ut kake i hele kommunen, men det har vi ikke råd til. Derimot håper vi å kunne tilby politiske godbiter til alle i de neste fire år.

Takk igjen fra alle oss i By- og bygdelista.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat