Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Utrolig portopris

Publisert: 10.sep.2019 11:36
Oppdatert: 10.sep.2019 13:06

Jeg hadde fastlege på Tangen. Der var det en vikar i den stillingen, som jeg var godt fornøyd med, og da denne legen var med på å bygge opp og flyttet til det nye legesenteret på Drengestua, flyttet jeg etter. Det samme gjorde kona.

Det var et fint legesenter kommunen fikk bygd opp på Drengestua, og det ble kostet på flere millioner. Det var to dyktige leger som startet der, og alt så lyst ut. Men det kom ikke nok pasienter til at det kunne drives lønnsom. Det er rart det ikke kunne kanaliseres flere dit da det er lange ventelister hos mange av kommunenes fastleger på de forskjellige legesentrene. De pasientene som hadde fått fastlege på Drengestua Legesenter måtte nå inn på ventelister ellers i kommunen, og her kan det bli en stund på venteliste før det er ledige plasser.. Her synes jeg kommunen kunne stått på litt mer for å få dette legesenteret til å gå.

Også jeg måtte søke ny fastlege. Det gikk greit, og jeg er fornøyd, men så var det spørsmål om hvor min legejournal befant seg. Da det var ferie for nøkkelpersoner i kommunen, ble det et par turer dit. Da fikk jeg klarlagt at journalen var sendt til Tangen og ikke til min nye fastlege.

Jeg ringte så til Tangen legesenter og fikk bekrefte at den var der, men den kunne ikke sendes elektronisk til Romedal legesenter.Jeg kunne reise til Tangen og hente den, eller de kunne sende den som post. Men da måtte jeg betale portoen. Jeg valgte allikevel det, men nå fikk jeg faktura fra Melin Collector på 231 kroner.

Dette var en utrolig portopris, og det er utrolig at slike ting ikke går elektronisk i 2019.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke