buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Vår viktigste ressurs

0
Publisert: 22.aug.2015 04:01
Oppdatert: 22.aug.2015 08:08

En kommune er en kompleks organisasjon, mange folk er på jobb gjennom døgnet hver eneste dag året igjennom for at du og jeg skal få så gode tjenester som mulig. Løten kommunes ansatte er svært dyktige.

Arbeiderpartiet ønsker å sikre gode tjenester for innbyggerne og gode arbeidsvilkår for ansatte. Derfor går vi imot konkurranseutsetting av for eksempel omsorgstjenester. Private, kommersielle aktører driver med mål for øyet å skape mest profitt for eierne. Nærliggende eksempler fra Oslo og Sverige viser oss gang på gang at dette går ut over brukerne og tilbudet. Det vil også kunne gå utover ansattes opparbeidede rettigheter.

Ved privatisering av offentlig velferd er pensjonsordningene ofte det første som ryker. I denne perioden har Løten Arbeiderpartis representanter stemt ned andre partiers forslag om å konkurranseutsette sentrale velferdstjenester i Løten kommune. Arbeiderpartiet vil fortsatt være garantister for en god, offentlig velferd. Og sikre arbeidsplasser for ansatte. Arbeiderpartiet har hjerte for Løten.

Ordførerkandidat Løten Ap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat