buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Foto: Trond lillebo
 
Vedum må skille mellom synsing og fakta

Publisert: 18.sep.2019 15:05
Oppdatert: 18.sep.2019 15:18

Det er riktig at stortingsrepresentant Trygve Magnus Slagsvold Vedum flere ganger er utfordret av andre og oss, både gjennom leserbrev, Facebook-oppslag og ved direkte brev (ikke fra oss) i forbindelse med sine uttalelser til HA tidligere i sommer.

Han sa der blant annet: «Det å ha jernbane i sentrum er klokt. Vi ser at når jernbanen flyttes ut av sentrum så dør sentrum.» Og «Flyttes stasjonene får vi et alternativt sentrum.»

Når en stortingsrepresentant uttaler seg, lytter folk og må kunne regne med at det som sies medfører riktighet.

Problemet med Vedums uttalelser er at han ikke tar noen forbehold. Han sier ikke at dette er noe han mener eller tror. Han sier dette altså uten noen reservasjoner.

Slik det uttales, oppfattes det da som om det skulle være fakta. Det er derfor vi har utfordret han på dokumentasjon. Alternativt kan han jo svare at det er hans mening, eller synsing som det er kalt i debatten den siste tiden. Så langt har det ikke skjedd.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat