buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Veiprising

Publisert: 08.okt.2019 11:40
Oppdatert: 08.okt.2019 12:34

Nå håper jeg folk får opp øynene før det er for seint. Veiprising høres tydeligvis veldig fint ut for alle bortsett fra Frp. Ser dere ikke hva som skjer? Sånn bortsett fra at vi kommer til å bli overvåket hver meter vi kjører.

Det sies og skrives så masse fint om at vi på landsbygda skal få det så mye billigere enn vi har det i dag. Men om de da ikke har tenkt å ta bort avgift på drivstoff og årsavgiften, så svikter mine mattekunnskaper. For hvordan kan det bli billigere, når vi i dag verken betaler bompenger eller fergebillett. Og selv om det ikke er snakk om store beløp pr. mil så forsvinner krona fort når du må kjøre mange mil til både butikk, lege osv. Sp, dere vil ha levende bygder, da håper jeg dere snur når det gjelder denne galskapen.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat