buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Verdig vinner
Spesiell arbeidsplass.

Publisert: 18.nov.2015 04:00
Oppdatert: 18.nov.2015 09:32

«Mestring og mening i jobben er viktig for å trives. Og du vil trives med arbeidsoppgavene dine når du vet at det du gjør er viktig.» Dette har vært ledestjernen til årets vinner at IA-prisen i Hedmark og Oppland, Skatteopplysning Øst. Da de tok tak i sitt IA-arbeid og jobbet systematisk med det, ga det gode resultater. Så gode at de nå ses på som de beste i Hedmark.

Men hva gjør denne arbeidsplassen spesiell? En ting er at de gjennom fem år har jobbet målrettet for å sikre at folk går fornøyd fra jobb. Det handler blant annet om at de jobber systematisk med å redusere sykefraværet og dele kunnskap om helsefremmende arbeidsplasser via løpende kurs og drøftinger.

Likevel sier Skatteopplysning Øst at det først var da ledelsen og medarbeidere begynte å jobbe med mening og mestring at det ga resultater. Mening betyr at jobben ikke bare går ut på å ta en endeløs rekke telefonoppringinger, men virkelig lytte og hjelpe. Bidraget som medarbeider er viktig. Mestring går ut på å bygge opp medarbeidernes kompetanse for å mestre både arbeidsoppgaven og egen livssituasjon. Du skal føle at du har kompetanse til å løse din oppgave og at kompetansen blir brukt.

I tillegg har Skatteoplysning Øst gjort en innsats for å gi folk en sjanse, særlig dem som ikke får en sjanse andre steder. Flere ganger har det ledet til at IA-arbeidsplasser er blitt til faste stillinger. Vi ser også at medarbeiderne står lang tid i jobb i denne bedriften. I bunnen av dette arbeid ligger et godt og konstruktivt samarbeid mellom tillitsvalgte, verneombud og ledelsen.

Vi vil gratulere Skatteopplysning Øst med årets IA-pris. Lykke til med jobben fremover. IA-prisen Hedmark gis av IA-rådet i Hedmark, bestående av representanter fra LO, Unio og YS samt NHO, KS, NAV og Arbeidstilsynet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat