buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Vestre torg: Dagen før åpningen i fjor.FOTO: JENS ERIK JENSRUD
 
Vestre torg - et sted å være
Sigrid Undsets plass ble – et sted å være.

0
Publisert: 24.okt.2015 04:00
Oppdatert: 24.okt.2015 04:00

Etter den vellykkede omgjøringen, innrettet for oss alle, unge som gamle. Som bare går forbi, eller vil benytte den slik det er ment ellers. Plassen inviterer så åpenbart, med sittebenkene på plenen og langs begge gatene. De siste sågar, med bekvemme, avrundede rygg-lener. Unger i alle aldre har fått sin lekeplass, med et utstyr som nærmest har et kunstnerisk preg. Kan beundres med våre blikk, sammen med alt det gartnerne så vellykket har anlagt over hele plassen.

Det viktigste er at plassen ble trivelig – vakker – er et sted vi gjerne tyr til for avslappende spaserturer og opphold. Berike sinn og sjel – bare ved å sitte og nyte. Den ble så annerledes denne plassen, enn «Steinrøysa neri bakken».

Det sies at det er kommunens egen gartneravdeling som har stått for denne flotte utførelsen. Da er vi alle, stor takk skyldig til dem, for et flott bidrag til byens forskjønning og trivsel.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat