buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Vi har ingen konflikt med Nye Veier

Publisert: 24.jan.2018 16:28
Oppdatert: 24.jan.2018 16:31

HA skriver onsdag 24. januar om en påstått konflikt mellom Nye Veier og Bane NOR. Saken gjelder jernbanekryssing av nye E6 ved Tjernli sør for Brumunddal stasjon. Nye Veier er ansvarlig for bygging av ny 4-felts motorveg på strekningen.

Vi vil gjerne benytte denne anledningen til å avvise at det finnes en konflikt mellom Bane NOR og Nye Veier slik HA antyder i denne saken. Bane NOR har fått en henvendelse fra Nye veier, som vi vurderer.

Bane NOR ønsker ikke at løsningen i krysningspunktet medfører problemer verken for bygging av dobbeltspor eller trafikkavviklingen på vei når den tid kommer. I vurderingene må vi ta hensyn til at vi ikke har midler i budsjettene til å forskuttere kryssingen, som ligger på en banestrekning som Stortinget har prioritert bygget innen 2034. Selv om vi har fastsatt korridor på kommunedelplan-nivå har vi ikke detaljprosjektert nøyaktig hvor banen blir liggende.

Vi kan imidlertid forsikre HAs lesere om at Bane NOR har en god og fruktbar dialog med Nye Veier, og at vi kommer tilbake med et grundig jernbanefaglige råd som også tar hensyn til behovene Nye Veier har, innen fristen som er satt til 9. februar.

planleggingssjef for Dovrebanen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat