Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Vi har muligheten til å tenke nytt

Publisert: 10.sep.2019 14:03
Oppdatert: 10.sep.2019 14:12

Når det nå skal planlegges nytt sykehjem i Ringsaker har vi muligheten til å tenke nytt. Mange eldre ønsker å tilbringe sin siste tid sammen, men når skrantende helse gjør at den ene ikke lenger kan bo hjemme og trenger sykehjemsplass risikerer de å bli skilt.

Vi tenker at det må kunne la seg gjøre å bygge rommene litt større slik at også den friske kan få flytte inn sammen med sin kjære, selv om hun eller han ikke har behov for sykehjemsplass.

Og det må finnes praktiske løsninger hvor den friske betaler for mat og opphold, men ikke mer enn at hun eller han kan beholde den boligen de har bodd i og eventuelt kunne flytte tilbake dit når den syke går bort.

Det kan også tenkes at den friske kan gjøre enkle oppgaver, som klesvask og annen rengjøring slik hun eller han ville gjort hjemme og dermed kunne frigjøre tid til pleieoppgaver for de ansatte.

Vi har ikke alle svarene på dilemmaene som kan oppstå, men tenker vi nå har en unik mulighet til å tenke nytt for å gi våre eldre en verdig avslutning på et samliv ved å opprette samboerrom på våre sykehjem.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke