buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Vi vil forandre pensjonsavtalen

Publisert: 27.jun.2017 15:23
Oppdatert: 27.jun.2017 15:42

Pensjonistpartiet beklager at påny er pensjonistene blitt salderingspost på de bedre stiltes alter. Som den eneste gruppen i landet, og den største, har pensjonistene fått negativ inntektsutvikling.

Hvorfor vil Stortinget at pensjonistene trenger mindre penger hvert år for å leve enn oss øvrige i samfunnet? Hvorfor vil våre folkevalgte at hvert eneste år siden 2007, skal pensjonistene bo litt dårligere, spise litt mindre, ha mindre penger til tannhelse og så videre. Og dette akkumuleres for hvert år.

Går vi videre på denne tanken: Ved at de har betalt sin skatt, har de betalt sin pensjon. Hvilken rett gir det våre folkevalgte til å si at du får ikke den pensjonen du har krav på?

Er det for å sikre sin egen pensjon? Man kan lure. Er det en bevisst handling for å skaffe større forskjeller i Norge? Nei det kan jeg selvfølgelig ikke tro. Dagens (og tidligere) regjering sier de er mot forskjeller, likevel øker forskjellene hvert år. For at forskjellene ikke skal ses, øker man fattigdomsgrensen, og reduserer statistikken.

Nå nærmer det seg valg og kampen om stemmene. Partiene jobber febrilsk for å sikre seg flest mulig av våre en million stemmer. Man sukrer alt som sukres kan, for så å glemme det så snart valgnatten er over.

Jeg tror velgerne må se på programmene til de ulike partiene, og konfrontere dem på stands og møter. Deretter velger dere de partiene som har det beste programmet for dere. Ikke velg det samme partiet dere har stemt på i alle år, det har forlatt dere.

Konfronter dem, så kan dere høre selv.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat