buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Vi vil ha tilbake de hyggelig togreisene

Publisert: 29.jul.2019 15:09
Oppdatert: 29.jul.2019 15:20

Per Bortens problem med å bære staur kan trygt jamføres med nåtidens jernbanedrift i Norge. Når jernbanedriften nå er seksjonert ut i et utall av seksjoner som spriker til alle kanter. Med en egen direktør i hver seksjon, må det vel bli orden på jernbanedriften.

En endelig slutt på alle sporvekselfeil, jordfeil, kjøreledningsfeil og buss for tog. Hvis bedriften kan oppnå en like stor prosent økning av inntekter som den prosent økningen som det har blitt av direktører. Det spennende å se utfallet av neste anbudsrunde.

Ønsket fra passasjerene er å få tilbake de hyggelige togreisene, da det var billett ekspedisjon i venterommene, der folk uten videre kunne få kjøpt reisebilletter, plassbilletter og sovevognbilletter. Uten at man først må gjennomgå et lynkurs i dataspill. Nå kan man bare drømme om at det en gang var spisevogn i toget, en hyggelig og populær trillevognservering og ikke minst at det var mulig å få sendt den tyngste bagasjen som reisegods.

Jeg husker veldig godt hvor hyggelig en togreise var, selv om det i tunellene kunne sive inn i vognen litt svart røk fra lokomotivet. Jeg antar at samferdsel ministeren nå må tilsette et par ekstra sekretærer for å holde oversikt over hvor dyktige alle disse seksjonslederne er i å bære staur.

Store mengder av billetter må det selges for å dekke inn alle de nye millionhøye års lønninger. Da direktørstaben økte fra 11 til 49, med års lønninger, rundt 1,3 millioner kroner må det være soleklart at passasjerene også må kunne forlange bedring av regulariteten. Ha en riktig god sommer med å kjøre trygt og fritt omkring i din bensin- eller dieseldrevne, klimaskadelige skjenelause kjøredoning med god samvittighet. Det til tross for Ola Elvestuens forsikring om at utslipp av CO2 gasser skal halveres.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat