buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Viktig melding til alle i Ringsaker

0
Publisert: 18.jun.2016 04:01
Oppdatert: 18.jun.2016 04:01

Dersom dobbeltsporet gjennom Hamar legges til Korridor midt eller øst er det garantert at det blir videreført til Brumunddal i samme utbyggingsetappe!

Dersom Vest blir valgt kan utbyggingen stoppe i Hamar for en kort eller lengre periode. Se ikke bort fra at dette kan være motivet til enkelte som kjemper for det vestlige alternativ.

Midt og Øst kan bygges uhindret av normal togtrafikk. Dette gir raskere og mer effektiv framdrift og mye mindre «buss for tog» nordover fra Hamar.

Hamar stasjon er også stasjon for mange i Ringsaker. Et annet viktig poeng er derfor at en stasjon ved Vikingskipet vil ha betydelig bedre tilgjengelighet for næringsliv og beboere i Nydal, Arnkvern og Stavsberg enn en stasjon innerst inne i et uframkommelig sentrum.

Ved å «presse» Hamar til lydighet overfor JBV gjør den politiske og administrative ledelse i Ringsaker sin kommune og hele regionen en bjørnetjeneste.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat