buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Vinteridrett i HA

Publisert: 04.des.2018 13:45
Oppdatert: 04.des.2018 13:48

Sist helg fikk jeg ikke anledning til å følge vintersportssendingene på TV. Med en god kopp kaffe satte jeg meg derfor ved frokostbordet med mandagens utgave av HA for å se hva som hadde hendt på Lillehammer og de andre stedene som arrangerte vinteridrett. På Lillehammer var det verdenscup med mange øvelser innen langrenn og kombinert samt hopprenn for kvinner. Andre steder ble det arrangert verdenscup i hopp for menn, og det ble arrangert renn i skiskyting. Vinteridrettene var ikke nevnt med et eneste ord i HA, så min oppdatering på sportsfronten ble mislykket. Derimot var det to sider med Storhamars ishockeylag og to sider med Heidi Løke. Resten av sportssidene var viet HamKam.

Dersom HA ønsker å kvitte seg med sine lesere utenfor Hamar, er dette en fin måte å gjøre det på. Skit i Norge – leve Toten!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat