buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Vise at noe må gjøres

Publisert: 21.mar.2019 14:37
Oppdatert: 21.mar.2019 14:57

22. mars er dagen mange ungdommer streiker for å gjøre et rop om hjelp til en bedre fremtid og sunnere klode. Ungdommene som stiller opp for denne ene dagen er tøffe. Fordi ja, fraværsgrensa er noe som kan ødelegge en karakter, og dette er utrolig dumt. Men det at vi ikke blir hørt og at vi i Norge risikerer en skummel fremtid for våre barn og barnebarn, er skumlere enn denne karakteren. Ungdommene er jo på skolen ellers, men det er denne dagen som vi håper å få et utslag, bli hørt. Vi gjør dette for å vise politikerne at noe må gjøres. Kanskje finnes det andre muligheter å gjøre dette, men er det rart vi er desperate? Ungdommen som stiller opp til dette har jo allerede en utrolig kunnskap. Kunnskap om hvordan vi kan gjøre denne kloden bedre.

Så det at Innlandet FpU mener at det er ungdommen som skal løse dette, er jo allerede et problem. Uansett alder og generasjon, burde alle hjelpe til. Men her står vi og roper etter hjelp fra eldre enn ungdommen, noen som sitter i styret, noen som gjør tiltak.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat