Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Brumunddals juniormestere til Island i 1971
Se hva vi fant i HAs arkiv.

Publisert: 23.jun.2017 06:35
Oppdatert: 23.jun.2017 06:54

KLAR FOR AVREISE: Denne gangen i Arkivdykk har turen kommet til Ringsaker. Brumunddals juniorlag i fotball ble norgesmestere i 1970, og ble lovet en skikkelig tur som belønning. Året etter bar det av gårde til Island for å være med på en fotballturnering. For å finansiere turen ble det arrangert ungdomsdiskotek og utlodninger. Egenandelen ble til slutt 49 kroner og femti øre per spiller. Her er gjengen samlet i Brumunddal sentrum før avreise til Island. Fra venstre Steinar Hestsveen, Bjørn Brendlien, Magne Aas, Arne Martinsen, Bjørn Vidar Jonsdal, Åge Amundsen, Knut Simensen, Knut Skar, Orrvar Dalby, Bjørn Olav Kristiansen, Bjørn Arild Nordengen, Harald Berg, Sigurd Brandanger, Per Kristian Solberg, Erik Slettahaug og hovedleder Kolbjørn Kristiansen. Med på turen ellers var også Tor Erik Jonsdal, Fred Roar Hansen, Terje Arneberg og Tov Nordengen. Vi har dessverre ikke funnet navnet på fotografen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke