Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Prøysenfest: Brakar (Glenn Terje Nordengen) og Joanna (Hermine Solemsli Kleppe) opptrer igjen på både lørdag og søndag.Foto: Kristian Einang
 
Daglig Prøysen
Aldri har det vært enklere å kunne innta sin daglige Prøysen-dose enn akkurat nå om dagen.

Publisert: 14.jul.2017 07:15
Oppdatert: 14.jul.2017 07:16

I helga blir det til og med dobbel dose. For årets månedslange utgave av Prøysenfestivalen har programposter hver eneste dag i hele juli. Og samme når en drar opp på Rudshøgda, er det stor sjanse for at det skjer noe akkurat der og da. Det er ikke alltid vi tenker på det. Men det foregår faktisk en festival her uten stopp i 30 dager.

Den første uka var det litt rart. For vi har vært vant til at på Prøysenfestivalen har det vært konserter og teater hver eneste kveld. Men det er det ikke i år. For de tradisjonelle kveldskonsertene er det få av. Det er ikke før langt ut i neste uke, nærmere bestemt 20. juli, at unge Angelina Jordan starter serien med utekonserter. Men innimellom strøs det stadig konsertglimt ut over i programmet.

På lørdag for eksempel er det premiere på «Skillingsviser» i minikonsert-serien «Prøysenperler». Camilla Granlien, Kristine Lundsbakken og Annar Bye inviterer til en tur i skillingsvisenes verden, som var en viktig del av Prøysens musikalske bakgrunn. Så den som ikke har hørt «Lilla vackra Anna» på en del år, har sjansen nå.

I Kusvea fortsetter «Brakar og Joanna» å fylle spilleplassen. I publikumstall ligger dette an til å bli en av årets vinnere. Så får vi se om det greier seg med de seks forestillingene som er satt opp. I helga spilles den både lørdag og søndag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke