Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Nå er abboren skikkelig på hogget
«Abboren er skikkelig på hogget om dagen», melder Kent Evenrud fra Ottestad.

Publisert: 28.jul.2017 06:59
Oppdatert: 28.jul.2017 07:03

Og Kent vet, altså, han tok femti abbor på to og en halv time her om kvelden – i Mjøsa utenfor Hamar. «Halvparten av dem over 0,5 kilo», skriver Kent i en epost – og han legger til at han tok alle på kvelden. Den største var på over kilo’n.

Abboren biter også i Rokosjøen, hvor både Andreas Stensåsen Finstad og August Elisenberg Palerud har meldt inn abbor – og det har også Stian Falch fra Stavsjø som tok en abbor på kilo’n utenfor stupetårnet på Tingnes.

Den største så langt har Kristoffer Emilsen fra Hamar tatt: 1,6 kilo, tatt på Skibladnerbrygga i Hamar.

Men den aller største, tatt av en sportsfisker, er vel fortsatt abboren på 3,17 kilo, tatt av Knut Erik Berg fra Hamar grytidlig 28. mai 1965 på Tjuvholmen. Den abboren var 62 centimeter lang, og siden den gang var vel ingen hørt om noen større tatt i Norge.

Fisken ble veid inn hos Knutstad og Holen, det ble til og med diskutert om det var verdensrekord, men det var det ikke, men størst i Norge – og Knut Erik Berg fikk et gavekort på 500,- fra ABU som premie – og diplom på veggen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke