Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Sjekk Inge løpe elvelangs med storørret på kroken
Sjekk Inge Rønnings video der han løper i steinura med en ørret på 5,4 kilo på kroken.

Publisert: 10.jul.2017 06:55
Oppdatert: 10.jul.2017 07:01

En sak er å lande en storørret på 5,4 kilo fra land eller fra båt i et vann, en annen sak er å lande en fisk i ei stri elv. Sjekk videoen hvor Inge Rønning løper i steinura i Mistra med en storørret på kroken.

Rønning meldte forrige uke inn ørreten på 5,4 kilo til Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse. Han var selv svært fornøyd med fangsten.  Som en tekstmelding sendte han inn følgende melding noen minutter over midnatt natt til sist tirsdag:

«Endelig!!!! 5,4kilo i Mistra.»

Lite vann

Noen timer tidligere hadde Inge sendt meg en annen melding: «Elva er veldig lita nå, så det begynner å bli vanskelig.» Han fortalte at han hadde vært i elva noen dager tidligere, tatt noen pene ørret – men det virket nesten som han hadde mistet litt trua… «Skulle hatt mer vann i Mistra nå…», skrev Inge.

Vanskelig, ja, men tydeligvis ikke håpløst. Noen timer senere løftet han inn ørreten på 5,4 kilo.

Vår mann

Det har vært en ny sterk sesong for Inge Rønning. Han åpnet med å sette personlig rekord, i Renaelva.  Med den ørreten, på 7,7 kilo, topper han lista «ørret elv» i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse - og nå har han også tredjeplassen med Mistra-ørreten på 5,4 kilo.

Inge Rønning er vår tids mann i Mistra.  I ti år har han vært registrert i Hamar Arbeiderblad med stor ørret tatt i Mistra. Allerede i 2008 slo han kloa i en ørret på 4,990 kilo, den ble tatt en augustmorgen klokka 05.00. Siden den gang har han tatt mange store ørret i magiske Mistra – men de siste årene har han, i følge seg selv, slitt litt…

Forbannelse…?

– De siste årene har det hvilt en forbannelse over Anders (Svalstad) og meg når det gjelder Mistra, sa Inge da vi var med han og kameraten på tur i Renaelva i vår.

Nå ser det ut  til at «forbannelsen» er fjernet. Og det er lett å smile med en ørret på 5,4 kilo i fanget.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke