Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Sommerrugger
Sommer’n er her. Og ruggene hogger. Sjekk Runar Rønnings ørret på 4,6 kilo tatt i Mistra onsdag.

Publisert: 30.jun.2017 07:14
Oppdatert: 30.jun.2017 08:21

«Den største i Mistra så langt», forteller Bjørnar Strømsmoen, Rendalen Sport & Service, som denne uka meldte inn tre flotte fisker for storfiskerne i Rendalen: Rønnings ørret på 4,6 kilo, Jan Skolbekkens ørret på 4,2 kilo tatt i Nordre Rena og en ørret på 2,6 kilo tatt av Hans Petter Otnes.

Det er alltid moro å høre fra sportsfiskerveteranene i Hedmark. Georg Larsen fra Hamar er en av dem. Han meldte denne uka inn en ørret på 5,55 kilo tatt i Storsjøen – og Georg sendte også med en trivelig hilsen:

«En storsjøørret på 5,55 kilo er ikke hverdagskost nå til dags, men lørdag 17. juni midt på blanke soldagen slo den til på min selvlagde messingskje under Fiskefesten i Rendalen. Jeg tok mange slike da fisket var på sitt beste på – 80-tallet, men nå er det langt mellom slike «slugger». Om det var reguleringen eller andre faktorer som gjorde at det ble lengre og lengre mellom de virkelig store skal være usagt, men de finnes fortsatt og «kicket» er jo det samme for oss fiskere hver gang snella drar i veg. Den innmeldes herved.»

Strålende jobb, og en topp rapport. Vi kan selvsagt kjenne det nappe litt under huden når vi leser Georgs rapport – og alle vi som fisker vet nøyaktig hva «kicket» er.

Sjekk også Ole Morten Bekkevold fra Hamar som har meldt inn en flott ørret på 3,55 kilo tatt i Atnasjøen sist lørdag. Helt topp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke