Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Sommerrugger midt på sommeren
Storørreten hogger også midt på sommer’n. Bare spør Ask og Arild.

Publisert: 04.aug.2017 06:24
Oppdatert: 04.aug.2017 06:33

Ask Busterud Sætermo fra Ridabu tok en flott mjøsørret på 4,6 kilo ved Bergevika forrige onsdag, 26. juli – og Arild Falkfjell tok en punding bare noen dager etterpå, også ved Bergevika.

Det er ikke så ofte at noen melder inn slike rugger fra Mjøsa på sommerstid, men vi har sett det før, blant annet i fjor da Svein Erik Haug fra Hamar tok en flott ørret på fem kilo 25. juli. Den gang slo ørreten til klokka fire på morran, da Svein Erik på veg inn i Nessundet vestfra. Med denne fisken vant han hovedpremien, laksefiske i Namsen, forrige sesong.

Nå slo ørret til på stengene til Ask og Arild – og Arild skriver i en epost:

«Da var det endelig min tur, jammen byr Mjøsa på seg selv i slutten av juli. Min første etter at jeg fikk båt på Mjøsa sommeren 2015. Vekt: 6,41, livmål 50 cm, lengde 80 cm.»

Fisken tok kroken søndag morgen 30. juli, klokka 09.20. Tenker det var stor glede i båten. Bilde av fisker og den flotte fisken trykkes med denne artikkelen.

Det er en snau måned igjen av årets fiskekonkurranse. 1. september er det slutt – og vinnerne skal feires. Men det er mange gode fiskedager før klokka slår. Skitt fiske!

SLIK MELDER DU INN resultatene: Send epost til red@h-a.no. Ring inn fangstmelding til 02318. SMS/MMS: HAfisken til 1963 (tjenesten koster 5 kr.). Send brev til HA, PB 262, 2302 Hamar. Husk følgende opplysninger: Type fisk, vekt, når og hvor fisken er tatt, hvem som har tatt fisken - og gjerne utstyr som ble benyttet. Send gjerne med bilde av fiskeren med fangsten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke